Navigáció
Bejelentkezés

 

Jelentkezés a konfirmált fiatalok táborába

Kedves Kollégáink!

Öt évvel ezelőtt kezdtük el a Déli Evangélikus Egyházkerületben a konfirmált fiatalok egybegyűjtését Bonyhádon. Célja, hogy a frissen konfirmáltakat integráljuk a kerület életébe, megerősítve ezzel aktív gyülekezeti taggá válásukat. Idén is hívunk minden fiatalt Bonyhádra, de nemcsak a konfirmáltakat, hanem a középiskolás korosztályt is. Már tavaly is igény volt egy kerületi szintű ifjúsági táborra, amit most együtt szervezünk meg a konfirmáltak táborával, részben külön programokkal. Ezért kérünk Benneteket, hogy amennyiben nincs saját tábora a gyülekezetnek, különösen is küldjétek, bátorítsátok fiataljaitokat a részvételre.

Tudnivalók:

Időpont: 2009. június 22-26. (5 nap)
Helyszín: Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium
7150 Bonyhád, Kossuth u. 4.
Résztvevők: idén konfirmáltaktól egészen a középiskola végéig
Tábor költsége: 12.000 Ft/fő (ebből a gyülekezet is átvállalhat)

Jelentkezés: 2009. május 30-ig.
Jelentkezni: Aradi András (20/824-35-74)
Cím: 7150 Bonyhád, Dózsa u. 34.
email: andras.aradi@lutheran.hu
(e-mailben is lehet)

Szükséges: Túra felszerelés, orvosi igazolás (táborban való részvételről), TAJ kártya vagy másolata, szedendő gyógyszer listája, allergiára vonatkozó információk.

A tábor teljes ellátást biztosít, illetve helybeli büféből vásárlási lehetőséget nyújt. A részvételi díjat helyben kell fizetni, az első napon. Érkezés június 22-én 11 óráig. Jelentkezőknek programot küldünk (lelkészen keresztül). E levél kinyomtatható változatát (mely tartalmazza a fiataloknak szóló levelet és a jelentkezési lapot is) az oldal alján található linkre kattintva tölthetitek le.

Előre is köszönjük segítségeteket!

Bonyhád, 2009. április 20.

A tábor szervezői nevében:

Aradi András

Fájlok
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek