Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök
Itt vagyunk: Főoldal Közlemények Események 6. Életfonal – evangélikus életvezetési tábor Piliscsaba, 2012. április 27-30.
Bekezdések
Navigáció
Bejelentkezés

 

6. Életfonal – evangélikus életvezetési tábor Piliscsaba, 2012. április 27-30.

Az Életfonal egy olyan keresztény életvezetési tábor, ahol a fiatalokat foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni, és megoldásokat találni Krisztus segítségével. A mai világban nehéz nem elsodródni, megállni a lábunkon, ezért jó, hogy van egy hely, ahol tudhatod: Közénk tartozol. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív áhítatok, drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más fiatalos programok várnak a négynapos hétvége alatt.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2012. április 27., 00:00 meddig:
2012. április 30., 00:00
Helyszín: Béthel Missziói Központ - Piliscsaba
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

A 6. Életfonal tábor mottója: „Közénk tartozol”

 

Bizonyára egyre gyűlnek az ismerőseid a Facebookon, és van számtalan haverod, példaképed. Barátaid között, saját kis közösségedben biztosan otthonosan és felszabadultan érzed magad.

De vajon milyen lehetett Jézus Krisztus barátjának lenni, az Ő közösségébe tartozni? Hogyan viselkedtek azok a személyek, akik körülötte élhettek? Mi mindent tanulhatunk tőlük, és hogyan alkalmazhatjuk mindezt a saját életünkben? Mit tehetünk, hogy Jézus Krisztussal egy csapatban legyünk, és miért jó ez nekünk?

 

Jelentkezési határidő: április 6.

 

Jelentkezés a honlapon: www.koszi.net

Kapcsolat: Frenyó István, 06 30 639 1448, koszi@koszi.net

 

Szülőknek:

 

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért (KÖSZI) évtizedes tapasztalattal rendelkező szervezői csapatot tudhat maga mögött, amely gyakorlott táborszervezőkből, rendszeres továbbképzésben részesülő önkéntes fiatalokból áll. Nagy figyelmet fordítunk a táborozókra, így egy vezetőre maximum öt táborozó jut, akik olyan kiscsoportokhoz tartoznak a tábor során, amelyben jobban megismerhetik egymást, és csoportvezetőik ügyelnek arra, hogy végig jól érezzék magukat.

 

A tábor evangélikus szellemiségű, viszont nyitott bármilyen felekezethez tartozók számára, de azoknak az érdeklődőknek is, akik egyik felekezethez sem tartoznak. A szervezők is számos felekezetből érkeznek.

 

A tábort a Béthel Missziói Otthonban rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, gyerekbarát, zöld környezetben fekszik Piliscsabán. A Béthel egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A Béthelben nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra. 

A részvételi díj 8.400 Ft, mely teljes ellátást tartalmaz: a napi ötszöri étkezés árát, a szállás díját és a programköltségeket. A részvételi díj már eleve egy csökkentett, támogatott önköltséget jelent, de amennyiben problémát okoz ennek előteremtése, és nem kapsz gyülekezetedtől, iskoládtól, úgy lehetőség van szociális támogatás igénylésére. 

 

Szervezetünk, a KÖSZI egy evangélikus lelkészekből, teológusokból és más területekről érkező önkéntesekből álló szervezet, melynek célja olyan programok szervezése, amelyben a gyermekek és fiatalok megtapasztalhatják a Krisztus közösségében jelenlévő valódi öröm élményét. A XXI. századi társadalmi folyamatokat szemlélve kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a keresztény fiatalok összetartsanak, közösségek alakuljanak, így biztosítva a jövő egyházát.

Szeretettel várunk mindenkit:

 

Dr. Horváth Márta

táborvezető

 

Kovács Viktor evangélikus lelkész

a tábor lelki vezetője

 

--------------------------------

Értesülj azonnal a fontosabb KÖSZI-s és más ifjúsági programokról, táborokról!

 

Jelöld ismerősnek a KÖSZI-t Facebookon: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001842182512

 

Iratkozz fel a KÖSZI Hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek