Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök
Itt vagyunk: Főoldal Közlemények Események Békét az anyaméhben! - felvonulás a nemzeti vészkorszak lezárásáért
Bekezdések
Navigáció
Bejelentkezés

 

Békét az anyaméhben! - felvonulás a nemzeti vészkorszak lezárásáért

„Békét az anyaméhben!” – az Élet Örömhírét hirdetik 2011. december 28-án, szerdán 14 órától a budapesti Március 15. térről Szent István király várbéli szobrához és a köztársasági elnöki palotához tartó. Életvédő Zarándoklat résztvevői. Aprószentek emléknapján azért fohászkodnak: záruljon le az oly sok millió magzatgyermek és család pusztulásával járó nemzeti vészkorszak! Tanúsítják, a húsvéti, új alkotmány és a magyarság határokon átívelő újraegyesítése nyomán csak akkor születhet újjá nemzetünk, ha a haza testén fakadt régi sebek gyógyítói nem feledkeznek meg a méhfalon belül húzódó nemzeti határok védelméről, a magzatukat súlyos tehernek érző szülők termékenységének felszabadításáról, a magzati életkorukat élő gyermekek alanyi életjogának biztosításáról. A magzati élet védelméről jelenleg „hatályos”, élet- és közjóellenes „törvényt” hozzá kell igazítanunk az anyatermészet életfakasztást támogató alaptörvényéhez, a megmaradásunkat szolgáló Égi Alkotmányhoz. Kegyelmet magunknak – kegyelmet magzatunknak!

Esemény megnevezése:
Időpont: 2011. 12. 28.
mikortól: 13:00 meddig: 17:00
Helyszín: Budapest
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

„Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.” (Magyarország Alaptörvénye, II. cikk, 2011. április 25.)

 

                    Kegyelmet magunknak: kegyelmet magzatunknak!

Békét az anyaméhben!


A FELVONULÁS RENDJE

 

13:00 Istentisztelet és szentmise (a protestáns templomokban, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban rózsaáldás)

14:00 A Március 15. térről indulunk a Belgrád rakpart irányába a Petőfi tér – Apáczai Csere János u. – Vigadó tér – Apáczai Csere János u. – Roosevelt tér útvonalon a Lánchídra.

14:40 A Lánchídon 60 szál rózsa Dunába temetésével gyászoljuk a nemzeti vészkorszak méhen belül elpusztított gyermek-áldozatait, engesztelve emlékezünk az őket súlyos teherként hordó szülőkről, a népirtás ítéletét végrehajtó orvosokról, a nemzethalált cinkos vagy közönyös hallgatással szemlélőkről, a nemzet termékenységének hadat üzenő politikusokról.

15:00 A Clark Ádám tér – Fő u. – Apor Péter u. –  Hunyadi János út – Jezsuita lépcső útvonalon a Szentháromság téren járulunk Szent István király szobrához.

15:20 Az anyatermészet életfakasztást hirdető alaptörvényét és a megmaradásunkat szolgáló Égi Alkotmányt is jelképező 600 szál rózsát elhelyezzük Szent István király lábánál. Himnusz:Vár állott, most kőhalom…”

15:45 Indulás a Jezsuita lépcső – Csónak u.– Színház u. útvonalon a  Szent György téri Sándor Palotához, a köztársasági elnökhöz

16:00 Felszólalás, ima, könyörgés: a húsvétinak nevezett, új alkotmány és a magyarság határokon átívelő újraegyesítése csak akkor lehet üdvös és teljes, ha a haza testén fakadt régi sebek gyógyítói nem feledkeznek meg a méhfalon belül húzódó nemzeti határok védelméről, a magzatukat súlyos tehernek érző nők testi és lelki termékenységének felszabadításáráról, a magzati életkorukat élő gyermekek alanyi életjogának biztosításáról. A Szent Korona és a Szent Király nevében kérjük Schmidt Pál urat, a Magyar Köztársaság elnökét: erkölcsi-politikai hatalmával élve vessen véget az 1956. június 4. óta pusztító nemzeti vészkorszaknak, és a húsvétinak nevezett új alkotmány szavát tettre váltva 2012. január 1-től hirdessen „közkegyelmet” a magzatgyermekeknek! Kérjük a törvényhozókat, hogy a magzati élet védelméről jelenleg „hatályos”, élet- és közjóellenes „törvényt” igazítsák hozzá az anyatermészet életfakasztást hirdető alaptörvényéhez, a megmaradásunkat szolgáló Égi Alkotmányhoz.

16:30 Himnusz:Snd meg, Isten, a magyart...”

 

18:00 – 21:00 Ima, engesztelés, püspöki szentmise az Életért a Sziklatemplomban (Gellért tér)

 

RENDEZŐK Alfa Szövetség, Életvédő Fórum, Ferences Világi Rend, Human Life International – Europe, Katolikus Orvosok Szent Lukács Egyesülete, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága, Magyar Bioetikai Társaság, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Pacem in Utero Egyesület.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Dr. Téglásy Imre                                      Komáromi János

 

                                               Alfa Szövetség                                         Ferences Világi Rend

 

                                                     e-mail: alfateglasy@t-email.hu                   e-mail: komaromim@freemail.hu

 

                                             tel.: +36 30 9226775                             tel.: +36 20 350 2171

                                                                

TÁJÉKOZTATÁS: az autóbuszokkal és gépkocsival érkezőknek ajánljuk az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél lévő parkolót. A felvonulás útvonala 2.5 kilométer, amelynek megtétele kb. 70 perces, kényelmes sétát jelent. A meneten kívül érkezők a Deák térről vagy a Széll Kálmán térről induló 16-os autóbusszal is megközelíthetik a Szentháromság teret, illetve a Palota úti megállótól vagy a gyorslifttől (sikló) a Szent György téri köztársasági elnöki palotát. Adomány átutalható az Alfa Szövetség számlaszámára: 11702036-20642239 Swift-kód: OTPVHUHB. Rajzoljon velünk babát, házat, hazát, életvédő Európát awww. rajzoljbabat.hu honlapon!

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek