Navigáció
Bejelentkezés

 

Napvető tábor a KÖSZI szervezésében

2012 nyarán immáron két korosztálynak, külön turnusokban rendezi meg a 16. Napvető – evangélikus közösségépítő tábort Piliscsabán a KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért. Napvető Ifi a 7-12. osztályosoknak: július 29 - augusztus 4. Napvető Kölyök a 3-8. osztályosoknak: augusztus 12-18.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2012. július 29., 10:00 meddig:
2012. augusztus 04., 16:00
Helyszín: Piliscsaba
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

A Napvető egy olyan keresztény közösségépítő tábor, ahol egy nyári hétre kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, és egy felejthetetlen, kalandos hetet élhetsz át! Sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben, tartalmas beszélgetésben lehet részed, mindezt pedig egy megértő és családias hívő közösségben élvezheted.

 

A 16. Napvető tábor mottója: „Jézus hírnökei”

 

Ha Te is vágysz egy kis nyári felüdülésre, ahol velünk együtt énekelhetsz, táncolhatsz, beszélgethetsz, és közben találkozhatsz Istennel és hírnökeinek történeteivel, miközben rengeteg játékra és nevetésre számíthatsz, ha szeretnél új barátokat és életreszóló élményeket szerezni, jelentkezz bátran! A tábort többségében evangélikus fiatalok szervezik, de a szervezők között megtalálhatók más felekezethez tartozók is. Tehát nálad sem számít, hogy milyen felekezethez tartozol, gyere, szeretettel várunk!

 

Milyen programokkal készülünk? Vízi olimpia, Akadályverseny, Portya, Láthatatlan Színház, Ki mit tud?, Kézműves Palota, Kafkaz koncert, kirándulás, tábortűz, táncház és éjszakai túra várnak Rád, emellett a Kupaktanácsokon élményközpontú beszélgetések Jézus hírnökeiről, Isten neki és nekünk szánt útjairól, minden délután úszás, foci, és ezek mellett persze rengeteg éneklés a tábori zenekar kíséretével, amelyben Te is játszhatsz!

 

Jelentkezni és bővebb információkat kapni a KÖSZI honlapján tudsz:

http://www.koszi.net

 

Jelentkezési határidők:

Napvető Ifi: 2012. július 8.

Napvető Kölyök: 2012. július 22.

 

Az iskolai osztályok arra vonatkoznak, hogy hányadik osztályba jártál a legutóbbi, tehát a 2011/12-es tanévben.

 

Bármilyen kérdés esetén keresd Frenyó Istvánt, a KÖSZI kapcsolattartóját:

(30) 639-1448, koszi@koszi.net

 

Szeretettel várunk:

 

Frenyó István                            

a Napvető Kölyök tábor vezetője

 

Kelényi Zsolt                              

a Napvető Ifi tábor vezetője

 

Szabó András evangélikus lelkész

a Napvető táb

orok lelki vezetője

 

--------------------------------

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek