Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök
Itt vagyunk: Főoldal Hírek Aláírásgyűjtés a magzati élet védelmében
Bekezdések
Navigáció
Bejelentkezés

 

Aláírásgyűjtés a magzati élet védelmében

A magzati élet védelmében végzett munkához kéri Csávás Imre, a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány koordinátora a Testvérek segítségét. Az alábbiakban a bemutatkozó levelét közöljük.

Kívánok Istentől a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány nevében sok minden jót életére, munkájára. 


Alapítványunk több éve a magzatok megszületéséért küzd. Célunk elérni az embereket, hogy minél többen tisztában legyenek az abortusznak egy életen át tartó lelki hatásaival, következményeivel. Ehhez a munkához keresünk olyan támogatókat, akiknek fontos az abortusz visszaszorítása és nemzetünk bűnbánatra segítése.
Egyházak és civilszervezetek mellett Főpolgármesteri Hivataltól, Államtitkárságtól, Országgyűlési Képviselőtől, Országgyűlés Alelnökétől, ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosától kaptunk támogatóleveleket a munkánkhoz.

Aláírásgyűjtés

Szeretnénk a kormány felé benyújtani az alkotmány azon kiegészítését, amely kimondja, hogy a magzat is ember és joga van az élethez.

Magyarország Alaptörvénye (2011. április 25.) II. cikk kiegészítése: „Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat is ember és joga van az élethez, fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

A magzati életet élő gyermek életét védelmeznünk kell. A 2011. április 25-i Alaptörvény nem hivatott betölteni a magzat védelmét, mivel nem mondja ki, s nem ismeri el azt, hogy a magzat is ember.

Az aláírásgyűjtő ívet kitöltve várjuk vissza, a rajta feltüntetett levelezési címre.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96046/2016
Aláírásgyűjtő ív letölthető a  https://www.facebook.com/hu.misszio/ oldalról.

Közös összefogással az emberi élet védelmében.

Tisztelettel:

Csávás Imre
MKMA
koordinátora 

Fájlok
Alairasgyujtesi_iv   171.9 kB  
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek